waar we goed in zijn:

Kwaliteit & veiligheid

Het domein van Kwaliteit & Veiligheid is omvangrijk. Care Shared helpt u graag om focus te houden op de door u geformuleerde kwaliteitsdoelstellingen.

Wat bieden wij

Wij adviseren en faciliteren. We hebben kennis van de wet- en regelgeving en de branchespecifieke normen. Onze kracht is dat we aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Daarbij werken we nauw samen met de teams binnen uw organisatie, zodat de verantwoordelijkheden ook daar liggen waar ze horen. Concreet betekent dat bijvoorbeeld:

Kwaliteitsbeleid

Denk aan het maken van kwaliteitsrapportages, het formuleren van kwaliteitsbeleid, het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem, etc.

Certificering

We begeleiden complete certificeringstrajecten, maar helpen bijvoorbeeld ook bij interne audits of het meten van klantervaringen.

Veiligheidsbeleid

Wij helpen u bij het vormgeven van uw veiligheidsbeleid, inclusief het opstellen van veiligheidsrapportages en het begeleiden van de implementatie.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw kwaliteit en veiligheid? We lichten het graag toe tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.