waar we goed in zijn:

ICT & domotica

Care Shared biedt een ICT omgeving die maximaal doelmatig, goed beveiligd en eenvoudig te beheren is, maar zodanig flexibel dat elk soort zorginstelling er gebruik van kan maken.

Wat bieden wij

We hebben actueel inzicht in de beveiliging van applicaties, netwerken en apparatuur. We werken met een heldere visie op de ontwikkeling en het beheer van ICT voor een zorgorganisatie en richten netwerken volgens de laatste standaarden van veiligheid, performance en stabiliteit in. Domotica ten behoeve van zorgsignalering is volledig geïntegreerd in de ICT diensten van Care Shared. Met ons beheermodel voor ICT diensten kunnen wij de kosten, maar ook de waarde hiervan volledig transparant maken.

Private cloud

Care Shared biedt een ICT omgeving die in een private cloud opgebouwd is. Deze omgeving is maximaal doelmatig, goed beveiligd en eenvoudig te beheren.

Brandmeldinstallaties

Care Shared werkt uitsluitend met professionele brandmeld- en ontruimingsinstallaties, die voldoen aan de laatste standaarden en eisen, zoals NEN 2575.

Inzicht in ICT kosten

Omdat we werken vanuit één centrale omgeving en organisatie, kunnen we alle kosten die met ICT te maken hebben inzichtelijk maken, bijvoorbeeld d.m.v. heldere rapportages.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw ICT en Domotica? We lichten het graag toe tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.