waar we goed in zijn:

Huisvesting

Met onze roots in de zorg zijn de mensen van Care Shared heel goed bekend met de bekostiging van zorgvastgoed. Deze complexe materie is continu in beweging en vraagt om een goed overzicht en risicomanagement.

Wat bieden wij

Als leidraad hanteren wij het vertrekpunt dat u als klant de beschikking krijgt over kwalitatief goed vastgoed dat past bij de identiteit van uw (zorg)organisatie en zo bijdraagt aan een vitale betaalbare en kwalitatieve leefomgeving voor uw cliënten. Daarbij kunnen we diverse taken voor u uitvoeren:

Kwaliteitsbeleid

Denk aan het maken van kwaliteitsrapportages, het formuleren van kwaliteitsbeleid, het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem, etc.

Certificeringstrajecten

We begeleiden complete certificeringstrajecten, maar helpen bijvoorbeeld ook bij interne audits of het meten van klantervaringen.

Veiligheidsbeleid

Wij helpen u bij het vormgeven van uw veiligheidsbeleid, inclusief het opstellen van veiligheidsrapportages en het begeleiden van de implementatie.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw huisvesting? We lichten het graag toe tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.