waar we goed in zijn:

Financiële diensten

De complexiteit van zorgfinanciering neemt steeds meer toe. Vindt uw organisatie het lastig om in control te blijven? Wij geven u graag grip op uw financiën!

Wat bieden wij

Op het gebied van financiële diensten kan Care Shared u een compleet dienstenpakket aanbieden. Daarbij passen we de activiteiten die wij voor u uitvoeren natuurlijk aan uw specifieke behoeften aan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

n

Financiële administratie

Zoals controle, codering en verwerking van in- en verkoopfacturen, beheer en onderhoud van software en dagelijkse verwerking van bankmutaties.

Zorg registratie en facturatie

Bijvoorbeeld het onderhouden van digitaal berichtenverkeer met zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten, diensten factureren aan cliënten en declaraties controleren.

Elektronisch Clienten Dossier (ECD)

Wij kunnen het ECD voor uw organisatie inrichten en ondersteunen bij uitvoering ervan. Daarvoor stellen we natuurlijk de benodigde software beschikbaar.

Bedrijfseconomisch advies

Bijvoorbeeld het opstellen van de jaarrekening en begroting, de belastingaangiften doen en uw organisatie voorzien van periodieke management informatie.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw financiële administratie? We lichten het graag toe tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.