De Care Shared manier

Elke organisatie heeft zijn eigen uitdagingen en doelstellingen.
Dat vraagt iedere keer om een unieke vorm van ondersteuning.
Daarom bieden wij zowel full-service dienstverlening, als afzonderlijke oplossingen.

Onze belofte

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Net zoals effectiviteit en een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Wij zijn geen typische consultants en willen niet op uw stoel zitten. Wij adviseren doelgericht en voeren ook uit!

Inlevende deskundigheid

Onze professionals zijn vakinhoudelijk sterk, ervaren in de zorg en leven zich in in de situatie van de klant.

Ervaren in de zorg

We hebben een fris dienstverleningsconcept uitgewerkt, waar we inmiddels 5 jaar ervaring mee hebben.

Creatieve oplossingen

Wij creëeren oplossingen die passen binnen de beperking van zorgfinanciering én bij uw situatie.

Full-service

Care Shared kan uw organisatie alle ondersteunende diensten bieden, zodat u focus op zorgverlening kunt houden. Bij ons full-serviceconcept voorzien we uw organisatie van oplossingen voor kwaliteit en veiligheid, financiën, verkoop, inkoop, vastgoed, ICT, domotica, technische- en facilitaire diensten. Daarnaast verzorgen we ook alle administratieve processen op het gebied van personeels- en salarisadministratie, zorgregistratie en facturatie. Dat doen we met één ingang voor alle operationele processen: ons Servicebureau.

Gerichte oplossingen

Elke zorginstelling werkt hard om op de juiste vlakken uit te blinken. In de praktijk blijkt het echter lastig om op elk gebied ‘bij’ te blijven, zeker met beperkte mankracht en slinkende financiële middelen. Care Shared kan gericht inspringen op knelpunten in uw bedrijfsvoering, met op maat gemaakte oplossingen. Zo kiest u altijd precies wat u nodig heeft.

Onze kracht

Bij Care Shared combineren we expertise in optimale bedrijfsprocessen in de zorg met betrokkenheid bij uw doelstellingen. Zo kunnen we sommige processen standaardiseren, maar ook oplossingen ontwikkelen voor specifieke uitdagingen binnen uw organisatie. Hierdoor sluiten onze diensten altijd naadloos aan bij uw wensen en bedrijfscultuur, waarbij u altijd voldoet aan actuele wet- en regelgeving.

 

betrokken & bevlogen professionals

 

één aanspreekpunt voor vragen

 

kennis van werken in de zorg

 

inzicht in & grip op kosten

 

daadkracht en realisatiekracht

 

strategisch & operationeel niveau

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.