Vacatures

Werken bij Care Shared betekent werken mét mensen, vóór mensen. Met het hart op de juiste plek en passie voor je vak.

Vacature:

download de pdf

Als medewerker Service Bureau werk je samen met verschillende interne afdelingen en externe klanten. Je neemt meldingen en aanvragen aan en verzorgt de afhandeling volgens de vastgestelde werkprocessen. Tevens zorg je voor het opvragen en opstellen van gevraagde offertes, calculaties en inkoop, evenals het verzorgen van voorbereidend werk voor de uitvoerende medewerkers.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring, in de technische en/of facilitaire dienstverlening en bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in de techniek of facilitair. Je bent doortastend en zelfstandig met een service gerichte en commerciele instelling. Je kan je zowel schriftelijk als mondeling goed presenteren en bent in staat veel informatie tegelijkertijd te verwerken. Je hebt ruime ervaring met Excel, Word en Outlook. Kennis en ervaring met FMIS (TOPdeks) is een pré.

Wat bieden wij?

Bij Care Shared zijn medewerkers goed in hun vak en hebben kennis en ervaring in de gezondheidszorg. Wij bieden jou een gevarieerde werkplek en coachen je waar nodig om nog beter in je werk te worden. Het is een uitdagende functie in een jonge organisatie met een enthousiast team.

Interesse?

Ben jij degene die het leuk zou vinden om als Medewerker Serviceteam te komen werken, dan nodigen wij je van harte uit om vóór 20 mei 2019 je interesse kenbaar te maken. De manager Facilitaire dienst Marjolein Goudman ziet je motivatie en curriculum vitae graag tegemoet op het e-mail adres mgoudman@careshared.nl

Wil je eerst meer informatie, dan kan je Marjolein bellen op telefoonnummer 0485 – 388 700.

Ben je benieuwd naar de visie van onze organisatie? Kijk dan voor meer informatie op www.careshared.nl.

Neem contact met ons op


Keulenstraat 7
7418 ET Deventer


0485 - 38.87.00
06 - 10.36.89.56

Stuur een bericht.